Úszó Audik…

Ahogy közeleg a 17. FINA vizes világbajnokság, úgy kerül egyre jobban az érdeklődés középpontjába a budapesti esemény. Az előkészületek és a rendezvény rangját mutatja az is, hogy a Porsche Hungaria 138 járművel segíti a sikeres lebonyolítást. A vb ideje alatt több ezer sportoló, a sportág nemzetközi vezérkara, valamint rangos sportdiplomáciai személyek is ellátogatnak majd a Duna-Arénába.

A hazai autós cégek egyik legjobbjaként számon tartott Porsche Hungaria 86 Audi személygépkocsival és 52 Volkswagen kisbusszal járul hozzá a sportolók, sportvezetők gyors, és gondtalan közlekedéséhez, a vb zökkenőmentes megrendezéséhez. Szántó Éva a világbajnokságot szervező és lebonyolító Bp2017 kft. ügyvezető igazgatója kiemelte a Porsche Hungaria, illetve az Audi az elsők között jelentkezett, hogy szívesen támogatná az eddigi legnagyobb magyarországi sporteseményt, nem mellesleg a világ legjobbjai közé tartozó Hosszú Katinkát és Gyurta Dánielt már több hónapja szponzorálja, könnyítve ezzel felkészülésüket.

Mátrabérci Sándor az Audi márkaigazgatója nem titkolta, hogy a magyar sport sikere mindig fontos szempont volt a cég életében, ezért döntöttek úgy, hogy lehetőségeikhez mérten – a márkakerekedőkkel összefogva – gazdag és kényelmes kocsiparkkal támogatják a világ legjobb úszóinak seregszemléjét. Vérten Sándor a PH kommunikációs igazgatója, hangsúlyozta, hogy az együttműködés erkölcsi, és nem anyagi értéke a fontos, hiszen ebből a magyar sport, a szervezők, és az ország egyaránt profitál.

Az olimpiai- és világbajnok Gyurta Dániel, és Hosszú Katinka, a többi hazai úszóval közösen szorgosan készül a július 14-én kezdődő világbajnokságra. A válogatott tagjai remélhetően jó eredményekkel viszonozzák majd a szponzorok és a szervezők segítségét.