Továbbra is az élen…

Az újautó-eladási listákat 2018. elején is magabiztosan vezető Suzuki egy új soproni szalonnal tovább erősíti hazai hálózatát. A hűség városában nyílt kereskedés a márka teljes modellpalettájával és széles körű szolgáltatásaival hívja fel magára a figyelmet

A bővülésben fontos szerepe van többek között annak, hogy itthon az újautó értékesítésben továbbra is a Suzuki áll az élen. A tavalyi évet, 15.161 eladott személygépkocsival és 13,04 százalékos piaci résszel zárta a márka, mellyel vezeti a hazai eladások listáját. A sikerszéria 2018-ban is folytatódni látszik.  A statisztikák szerint januárban 1281 Suzukit regisztráltak Magyarországon, amely 5,27 százalékponttal több a tavalyi év hasonló időszakához képest.

A 2015. óta tartó, tudatos portfólióépítés következő lépcsőfokaként, a soproni Iniciál Autóház Kft. idén februártól Suzuki márkakereskedéssel bővült. „Számunkra régóta minta az a következetes elkötelezettség, amelyet a Suzuki a hazai piacon elért. Ennek megfelelően társaságunk számára megtiszteltetés és nagy lehetőség a Suzuki családhoz tartozni” – jegyezte meg Taródy Zsolt ügyvezető igazgató.

A Suzuki Zrt. zászlóshajója az esztergomi gyártású Vitara. de a SUV és a középkategóriában is egyre növekszik a japán márka hazai forgalma, bizonyítja ezt a tavaly megújult S-CROSS népszerűsége is.