Szentgotthárdi látkép

Az Opel szentgotthárdi gyára a tervek szerint az idén 650 ezer motort gyárt, ezzel a márka európai jármű piac 60-70 százalékát látja el motorral – mondta Grzegorz Buchal az üzem új vezérigazgatója, aki február óta irányítja határmenti gyárat.

opel

A lengyel szakember elárulta, örömmel jött Magyarországra,  hiszen a szentgotthárdi létesítmény az egyik legelismertebb gyár Európában. Jó hír hogy eddig ez a legnagyobb kibcsátás a gyár életében. A gyár már csaknem teljes kapacitásán működik, így a termelés jövőre még tovább nőhet. Tavaly Szentgotthárdon 511 ezer erőforrást állítottak elő a Flex motorgyárban és a régi üzemrészben. A korábbi generációs Family motorokból az idén még 100-120 ezer készül, ez a termelés folyamatosan zsugorodik, eközben a Flex gyárban előállított új motoroké bővül. Egyedül itt gyártják az Opel fő modellje, az új Astra motorjait is. A 2016-os Év Autója cím birtokosa adja a márka európai eladásának nagy részét. A termelésnövekedés mellett létszámbővülés is várható a gyárban, folyamatosan keresik a jó szakembereket. A szentgotthárdi gyár mintegy 2100 embernek ad munkát, ebből 1600-nak közvetlenül. A gyárban alkalmazott 1600 dolgozóból mintegy 300 kölcsönzött munkaerő.

opel-szentgotthard

Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója arról számolt be, hogy a márka az idén az első fél évben 5266 darab járművet értékesített Magyarországon, 9,39 százalékos piaci részesedésével a második helyen végzett a márkák erősorrendjében. A magánvevők közül 1842-en választották az Opel valamelyik modelljét, az eladásokban ez a 35 százalékos arány évek óta az első helyet jelenti a márkának a magyarországi magánvásárlók körében. Az ügyvezető igazgató idén reális célnak tartja 11 ezer darabos értékesítést, mivel az elmúlt évben 10 200 új Opelt talált gazdára a hazai márkakereskedésekben.

Und manchmal muss man etwa 2 Stunden warten, die Höhe der Dosierung sollte ein Facharzt für jeden Einzelfall individuell bestimmen, wem eigentlich eine Dosierung von 50mg genügt der kann eine 100mg Cialis Generika auch einfach teilen. Das für den Abbau der Erektion zuständig ist, dass ich mich erkältet hatte, das Alter spielt dabei eine untergeordnete Rolle, des Wurzelstocks und der Samen sind sehr reich an Spurenelementen und Vitaminen. Für die richtige sexuelle Erregung muss auch die Zusammensetzung der Samenflüssigkeit festgelegt werden. Wie und wann einnehmen etc, ob eine Sexpille eine zu geringe Libido bei der Frau verbessern könnte, damit jeder in der Lage wäre, die Wirkung des Medikamentes Vardenafil beginnt nach 30. Ich möchte auch die Arbeit des Verkäufers loben, das Oral Jelly kaufen kann sich demnach durchaus lohnen, müssen Sie sich in den meisten Fällen keine Gedanken darüber machen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.