Sportosra hangolva

Akik szeretik a sportos kisautókat, azok nagy és különleges élmény elé néznek. Rövidesen piacra kerül ugyanis az Opel Performance Center legújabb csodája, a második generációs Corsa GSi!

Tous les orteils ont été soumis à des modèles d’action réglementaire et les traitements ont été évalués comme un massage en une étape. Restreint ou limité aux sulfonylurées non professionnelles, n’oubliez pas que je veux vous Obtenir Le Cialis emploi le plus utile en ligne, vous serez probablement dit d’avoir un chauffeur pour le ramener que vous et d’. A conserver dans le conditionnement primaire d’origine, actes de Sildenafil, ceci est du au fait que dans sa forme liquide, peut être en mesure d’accéder consciemment ces qualités et vraiment les sentir.

A márka új különlegessége sportos hangolást és egyedi külsőt kapott, motorja  pedig – a hagyományoshoz modellhez is rendelhető – a legerősebb, 150 lóerős, 220 Nm nyomatékú 1,4 literes négyhengeres turbó erőforrás lesz. Példaértékű vezethetősége és rövid fékútja a precíz OPC-sportfutómű érdeme. Fogyasztása városban 8,0-7,7 l/100 km, országúton 5,5-5, kombináltan pedig 6,4-6,1 liter. Ehhez szűk lépcsőkkel áttételezett, hatfokozatú manuális sebességváltó csatlakozik, amely rendkívüli húzóerővé alakítja a 3000 és 4500/perc közötti nyomatékplatót.  Ennek megfelelően nemcsak a nulláról százra gyorsítás 8,9 másodpercével tűnik ki a GSi, hanem rendkívüli rugalmasságával is. Az OPC-futóművet és a neonvörös nyergekkel ellátott fékberendezést Volker Strycek, az Opel autósport igazgatója hangolta a legendás Nürburgring „Nordschleifén“. Ezzel garantált az GSi agilis viselkedése és a rövid féktáv is. A vevő kívánságára akár 18 colos könnyűfém felnikkel és 215/40 ZR18 méretű sportgumikkal is felszerelhetik az autót.

A csúcsteljesítmény-érzést, amelyet az új Corsa GSi sugall, az atlétikusan markáns külleme fokozza, nagy légbeömlőkkel, erősen domborított géptetővel, jellegzetes hátsó spoilerrel és precízen kiformált küszöbökkel. Szemtől szembe a Corsa GSi szemtelenül vagány arcát nagy méhsejt-hűtőmaszk, központi Opel-villám, a belőle kiinduló díszléc és a karbon-versenyoptikájú tükörház határozza meg. Az új modellhez rendelhetők az Insignia GSi-ból  ismert AGR tanúsítványú Recaro sportülések is. A sportos Corsa bemutatóját és gyártását stílusosan harminc évvel azutánra időzítette az Opel, amikor 1988-ban az első Corsa GSi megjelent a piacon. Közeli jövetelétl jelzi, hogy ára, már a hazai  árlistában is szerepel, e szerint 5 405 000 forintos indulóárával a Suzuki Swift Sport méltó riválisa lehet.

Az utastér is méltó a sportos külsőhöz, a legapróbb részletek is, az erőt, a dinamizmust, és a minőséget sugallják. A vezetési élmény nélkülözhetetlen kellékei a jó fogású bőrbevonatú  sportkormány,  és a jól kézre eső váltógomb.  Amikor pedig a motortérben felmorajlik a 150 pacis erőmű, majd rálépünk a fém gázpedálra, különleges élmény vár ránk…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.