Lexus LC, az Év Kupéja

Az eddig sok egyéb díj és elismerés mellett a Lexus LC luxuskupéja, a brit Auto Express 2018-as Driver Power ügyfélelégedettségi szavazásán, az Év Kupéja kitüntető címet kapta.

A Driver Power felmérése több mint 80 ezer brit autós véleményén alapul, akik kilenc kategóriában, 31 különböző területen minősítik autójukat. A válaszadók ezúttal a V6-os motort egy elektromos erőforrással kombináló, környezetbarát hibrid változatra, a Lexus LC-re tették le a voksukat.
„Ez az elégedettségi kutatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók részletes és hiteles visszajelzést adjanak járművükről.” – magyarázza Stuart Milne vezető szerkesztő. – „Csak annak a márkának van esélye a győzelemre, amelyik nem enged meg magának botlásokat, és az idei verseny különösen kemény volt.”
A Lexus tulajdonosok a legkülönbözőbb területeken értékelték kitűnőnek a márka teljesítményét: a belső tér hangulatától kezdve a kényelmen át egészen az összeszerelés minőségéig.
„Az LC fennhangon hirdeti, hogy a Lexus egyike a legmerészebb, legeredetibb, legizgalmasabb márkáknak a piacon.” – fogalmazott, a díjat megköszönve, Ewan Shepherd, a Lexus nagy-britanniai igazgatója. „Az LC a bizonyíték arra, hogy mindezek nem csupán szavak, és hogy a márka merész jövőképe túlmutat a tanulmányautókon, és kézzel fogható valósággá válik.”