Királynői jutalom

IMG_3653Keresve sem találhatott volna magához jobban illő autót Nagypál Krisztina, mint a Toyota népszerű kisautóját. Az pedig már igazán az ő szerencséje, hogy szépségének köszönheti ezt a kellemes útitársat, mivel őt választották a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebbjének, és a győztes jutalma lett ez a kellemes, nőies négykerekű, az Aygó.

Nagy volt a találgatás a Miss Balaton szépségverseny döntője előtt – amelybe a legszebb 16 lány jutott –, hogy kié is lesz a korona, illetve a fődíj. A finálé valamennyi résztvevője lenyűgözte az eddig már sok szépet látott zsűrit, akik persze igyekeztek tárgyilagosak maradni. Végül a közönségszavazatok és a zsűri véleménye alapján a különösen szép 19 éves Nagypál Krisztina érdemelte ki az értékes egy éves modellszerződést és a tűzpiros Toyota Aygót.
„Egy egész ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, hiszen a fotótáborban volt a szülinapom, nem sokkal utána a névnapom, majd megnyertem a versenyt, és átvehettem ezt a gyönyörű kiskocsit. Sokat tanultam a felkészülés alatt, a tréningeknek köszönhetően magabiztosabb lettem.” – mesélte Kriszta, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait. – Azt szokták mondani, hogyha az ember mosolyog, a világ visszamosolyog rá. Én ezt az örömöt, boldogságot szeretném sugározni az emberek felé.” – tette még hozzá kicsit megilletődötten.
Azt nem árulta el, hogy minek örül jobban: a királynői koronának, vagy a kis Aygónak, de azt megemlítette, hogy nagyon szeret vezetni.
„Édesapámnak van egy régebbi Opelje, és olykor kölcsönkérem tőle. Jó vezetni, de mivel nem szervokormányos, kicsit nehéz is. Az utakon inkább óvatos vagyok, nem tülekedek, igyekszem betartani a szabályokat. Korábban már hallottam az Aygóról, és a Toyotákat is ismerem, tudom, hogy az egyik legbiztonságosabb autókat gyártják. Arról álmodni sem mertem, hogy megnyerem a versenyt, az pedig, hogy most már nemcsak „királynő” vagyok, hanem autótulajdonos is, minden képzeletet felülmúl. Az elfoglaltságaim úgy hozták, legalább három hónapja nem vezettem, így most egy kis gyakorlásra van szükségem, hogy bátran közlekedjek a fővárosi forgalomban. Alig várom, hogy kipróbálhassam és szeretteimnek, barátaimnak megmutathassam ezt kis csöppséget.”
IMG_3632Alain Dujardyn, a Toyota Central Europe alelnöke nem kis büszkeséggel adta át az Aygó kulcsát az új tulajdonosának, és közben elmondta, hogy idén már másodszor támogatják a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyt, és ez kiváló alkalom arra, hogy bemutassák a Toyota izgalmas, fiatalos, trendi arculatát is.
„Nyereményként a kisautó szegmens egyik éllovasára, az Aygóra esett a választásunk, hiszen a modell friss, merész dizájnja révén épp annyira egyéniség, és épp úgy kitűnik a tömegből, mint a megkoronázott szépségkirálynő. Krisztina mosolyát látva, az autó tökéletesen passzol hozzá, reméljük, nagyon sok örömét leli majd benne.” – mondta bizakodva a cég alelnöke.
Aki tehát ezentúl az utakon egy piros Aygóval találkozik „Miss Balaton” felirattal, kéretik a királynőt megillető tiszteletben részesíteni…